SFB Big Man Things Tour 2017 in gevaren zone

SFB-cutout.png

De populaire Hip Hop groep SFB

Onlangs nog negatief in het nieuws gekomen wegens seksueel misbruik van een minderjarige in Paramaribo, en het verspreiden van een video,  doet de Haagse rapgroep Strictly Family Business (SFB) geen goed. Twee jaar geleden kwam de Hip Hop groep bestaande uit de rappers Frenna, Jandro, KM en Priceless in de spotlight  met medewerking van  het Top Notch label. In 2015/16 werkten ze samen met de andere Nederlandse Hip Hop groep Glowinthedark wat een bloedmooie zilveren schijf opleverde ‘Lutuatie’, met onder andere de knaller ‘Dansen op Labantha’ waaraan Philly More een bijdrage leverde. 

Ook gastbijdragen zijn er van: Ronnie Flex, Lil Kleine en Emms.

  Daarvoor had SFB succes met de EP ‘Reset the levels: Boulevard II’. De clubhit ‘Nu sta je hier’ vergrootte de populariteit tot ver buiten de Haagse stadsgrens.

De ironie wil dat de groep nu in Paramaribo vast staat, en de geplande Big Man Things Tour 2017 (Melkweg) in onzeker vaarwater komt te liggen.

De heren doen er goed aan  om uit deze trieste gebeurtenis positieve energie te halen, en zich ware ‘Big Man’s, en rolmodellen te tonen.

Immers dat heeft onze jeugd hard nodig.

big-man-things.jpg

Dansen op Labantha- SFB x  Glowinthedark

glow-in-the-dark.jpg

glow-in-the-dark-2.jpg