Kanye West verkeert in vertroetelende sferen

Hij is nogal controversieel, en het kan hem niet schelen wat en hoe men over hem denkt. Hij heeft het weer geflikt: voor opschudding zorgen. Kanye West lanceerde zijn laatste album ‘The life of Pablo’, Van dit album bracht streamingsite Tidal de videoclip ‘Famous’  uit. En jou, hoor West presteert het om in en megabed te gaan liggen met Celebrities uit de politiek, show- business.

En natuurlijk; zijn ega Kim Kardashian.  Kanye West lijkt wel de messiah Jesus, die tussen zijn discipelen  ligt, en het christelijke woord predikt, of bezig is met de voorbereiding van het laatste avondmaal.

kaney_west_BW.png

kaney-west-live-of-pablo.jpg

Kijkend naar de clip zou je haast zeggen dat de personages poppen zijn, die  Madame Tussaud ter beschikking heeft gesteld. Of is dit een ordinaire bewerking photo-shopping? West laat zich hierover niet echt uit, maar irriteert de Feministische beweging waaronder actrice Lena Durham. Hij beweert de beroemdheid aan de kaak te stellen, hoewel Taylor Swift niet blij is. West rapt dan ook doodleuk: ‘I feel like me and Taylor might still have sex. Why? I made that bicth famous’

Kanye staat eerder bekend als producer van hits voor Ludacris, Alicia Keys, en Janet Jackson. Ook is hij de koning van de samples. Op ‘The life of Pablo’ moet het nummer ‘Fade’  er aan geloven met een sample van Rare Earth’s ‘I know i’m losing you’. Kanye is geen zanger, maar een rapper en bovenal creatief, volgens beeldend kunstenaar Vincent Desiderio, die de video ‘; ‘Famous’ roemt om z’n kracht en schoonheid. Voor Kanye is alle kritiek om het  even: controversieel.  

kaney-kim.jpg

kaney-west-colour.jpg