Concerten

John Oldenstam sings Marvin Gaye

John Oldenstam sings Marvin Gaye

Na de succesvolle ode die hij vorig seizoen bracht aan Otis Redding (Dock of the Bay), kruipt muziektheater– en musicalster John Oldenstam (o.a. bekend van zijn rollen in A Poku Tori en De Koninginvan Paramaribo) nu in de huid van een andere soul legende uit de Motown–stal: Marvin Gaye, precies 30 jaar na zijn dood. Op een verrassende en eigenzinnige wijze vertolkt hij hits als How Sweet It Is (To Be Loved By You), Can I Get A Witness, I Heard It Through The Grapevine en What’s Going On. Een must see voor iedere motown fan! eindtijd ± 21.30u

Bijlmer parktheater

Anton de Komplein 240
1102 DR Amsterdam ZO
1 april 2014 aanvang 20:00

John Oldenstam sings Marvin Gaye, met live band en back ground vocals, is een ‘must see’ voor alle fans van Motown.

Marvin Gaye werd geboren op 2 april 1939 in Washington D.C. en overleed op zeer tragische wijze op 1 april 1984 in Los Angeles. Singer/songwriter Gaye was een sexy performer, een artiest met een carrière die de volledige geschiedenis van Rhythm & Blues overspande. Zijn muziek is vanaf de jaren vijftig (Doo Wop) tot aan de jaren tachtig (Soul) in de hitparades terug te vinden.

John Oldenstam is in Suriname begonnen als backing vocalist in de studio en op het podium. Hij zong in diverse gospelkoren en is de laatste 10 jaar ook actief in het theater. Hij werkte mee aan diverse grote musicals (o.a. The Lion King), aan Dock of the bay (de ode aan Otis Redding) en speelde de rol van Lieve Hugo in A poku tori. Ook de muziektheater productie The Soul Train is mede op zijn initiatief ontstaan.

John Oldenstam sings Marvin Gaye

In dit theaterconcert What’s Going On passeren wereldberoemde hits van Marvin Gaye de revue, en het zal zeker niet makkelijk zijn om daarbij stil te blijven zitten!

Concept: John Oldenstam & Ricardo L. Tuinfort.

Comment here