ConcertenNieuws

Josylvio beste hiphop artiest 2020

Josyvio wint Edison als beste Hiphop artiest 2020

EDISON WINNAAR HIPHOP 2020

Gimma

JOSYLVIO

Josylvio beste hiphop artiest 2020Jurymotivatie: Het vierde album ‘Gimma’ van rapper Josylvio zit qua producties en features sterk in elkaar. Zijn veelzijdigheid is zijn grootste wapen. Spontane freestyle-sessies monden uit in fijne tunes en de productie is van een torenhoog niveau. Op dit album worden zowel de straat als de club op hun wenken bediend. De Dikste rap-bars worden moeiteloos afgewisseld met radiovriendelijke refreinen. De meeste beats zijn geproduceerd door de beste producers van dit moment, zoals Esko, Jack $hirak, Monsif, Yung Felix en Spanker. Josylvio klinkt altijd hongerig en on point.

JURYRAPPORT

Josylvio is in slechts vier jaar uitgegroeid tot een van ’s lands grootste artiesten. In 2018 was hij al de meest gestreamde artiest van Nederland. Op zijn vierde album bewijst hij wederom dat hij nog steeds vloeiend vloeit over de meest aanstekelijke tracks. Hij levert heel veel ‘zoetigheid voor je oren’ met tracks als ‘Gimma’, ‘Vroeger’ en ‘Waarom Zoeken Naar Liefde’. Onlangs gaf de Rapper uit Naarden nog een spetterende show tijdens zijn uitverkochte concert in de Melkweg.

De bekendheid heeft hem geen spat veranderd; hij is nog steeds die jongen van vroeger. Josylvio is ondanks zijn succes met beide benen op de grond gebleven. Als je aan Josylvio vraagt wat zijn geheim is dan zegt hij: ‘echt hard werken, niet de studio uitkomen en je shows naar een volgend level proberen te tillen. Gewoon elke track waar je op komt killen. Je moet het beste uit jezelf halen. Ik ben gewoon een workaholic.’ Hard werken betaalt zich terug voor Josylvio. Hij runt nog steeds de ‘Gimma’ met kwalitatieve muzikale hiphop, allemaal geserveerd vanuit zijn eigen label Hella Cash. Een veelzijdig artiest die volgens de jury met ‘Gimma’ een Edison verdient heeft in de categorie Hiphop.

Comment here