NieuwsRecepten

Kookworkshops bij Joyful Cooking!

kookworkshops door JoyCooking

Ik ben gek op koken en bakken. Wanneer mensen smullen van mijn gerechten, ben ik helemaal happy! Ik stond al vroeg bij mijn moeder in de keuken. Logisch gevolg dus, dat ik voor mezelf ben begonnen.

Wat bied ik?:

Kookworkshops

De Surinaamse keuken is heerlijk, en steeds meer mensen willen deze heerlijke gerechten leren, maar er zijn niet veel mensen die deze kennis overdragen.

Ik ben begonnen met het geven van online kookworkshops om die kennis door te geven aan anderen, zodat zij daar net zoveel van kunnen genieten als ik. Het zou toch zonde zijn dat deze mooie traditionele gerechten niet meer klaar gemaakt worden? Ik heb het zelf van mijn moeder en oma geleerd en geef die kennis ook weer door aan bijv. mijn nichten. Dat wil niet zeggen dat je nu alles zelf moet doen, maar het is wel fijn om te weten hoe je iets klaarmaakt en die kennis ook weer door kan geven.

Wil je graag pom, pastei of een ander gerecht op authentieke wijze maken, geef je dan op via mijn Facebookpagina of via Instagram.

Ik geef de workshops nu alleen online, maar hopelijk in de toekomst ook fysiek.

Aan het eind van de workshop kun je zelfstandig je favoriete recept klaarmaken en hopelijk ook weer doorgeven aan een ander. De workshop is leerrijk, maar vooral ook erg gezellig!

 

Catering

Behalve het geven workshops, verzorg ik ook catering. De gerechten staan op mijn Facebook pagina, maar ze staan niet allemaal genoemd, mocht je gerecht niet op de lijst staan, neem dan gerust contact met me op.

Je kunt een bericht sturen via Facebook, Instagram of mail naar info@joyfulcooking.events.

Heb je een feestje of gewoon trek in iets lekkers? Ik maak alles met liefde voor je klaar

Groetjes,

Jacqueline Vreds
Reigersbos
Amsterdam Zuidoost
Mobiel: 0658814412

 

Joy Cooking on facebook Kookworkshops bij Joyful Cooking!

Comment here