ArtiestenNieuws

Mrs B verkent al haar muzikale talenten

Mrs B verkent al haar muzikale talenten

Mrs B Beyonce  is een persoonlijkheid waar je niet om heen kunt.  Zelfverzekerd, maakt bewuste keuzes, en weet altijd de juiste snaar te raken op het juiste moment.

Als je het leven van de Queen of the Blues (Etta James) naspeelt  en ook nog haar grootste hit  , I’d rather go blind” zingt , dan ben je echt geen twijfelaar, die nog eens nieuwsgiering alle smaken  ijs wil proeven. Dat doet ze ook op haar zevende release “Renaissance”. On bevangen, en weloverwogen neemt Beyonce in de Corona jaren nummers op van hiphop , dancehall  tot  een vleugje Disco. “Plastic off the sofa”  heeft een  jazzy touch,  getoucheerd met lichte gitaar licks, een speelse baslijn en een sensuele Mrs B.” Cozy” refereert naar het zelfbewustzijn van de zwarte vrouw, lichaam en geest zijn een eenheid;  wat zullen de dames helemaal uit hun dak gaan, van dit dance nummer op een zwoele zomeravond in een volle discotheek..

In “Energy”  bewandelt Mrs B het pad van de hiphop met medewerking van Beam.

“Break my soul”, is  krachtig in de herhaling , een opwindende beat. Het nummer, zal mogelijk  een hoge streaming bij  Sportify bereiken,  uitermate dansbaar , een beetje afgekeken van Robin S.
Met ”Move” verkeer je in dancehall sferen. Kan ook niet anders als je Grace Jones als gast hebt uitgenodigd  wat meteen vuurwerk betekent. ”Give me a little  fire”, i want to make you shine”. In “Heated” zet ze de dancehall beat door, alsof B de smaak te pakken heeft.
Een klapper en afsluiting op het album is “Summer Renaissance” waar  “I feel love” van zaliger Donna Summer herleeft. “Renaissance”  is een succes album  van hoge kwaliteit, uitgebracht op 29 juli 2022 door Columbia records, een divisie van Sony Music.

https://www.youtube.com/watch?v=kL_eQWjH6w4

 

https://www.youtube.com/watch?v=HDdcL8zO2rY

 

 

 

Comment here